Hajdúsámson TTISZE

Hajrá Hajdúsámson!
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Felnőtt csapat
 
Utánpótlás (Fiú)
 
Utánpótlás (Lány)
 
Szavazás
Milyen eredményt érünk el Derecske ellen?

Győzelem
Döntetlen
Vereség
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Hírek
Hírek : 2. forduló: Téglás-Hajdúsámson 3-6 (1-4)

2. forduló: Téglás-Hajdúsámson 3-6 (1-4)

7 éves átok tört meg


A megye első osztály 2. fordulóban csapatunk Tégláson vendégszerepelt, ahol egy 7 éves átkot tört meg!

A fiúk  nagyon fogadkoztak a mérkőzés előtt, hogy megtörik a jeget és győztesen hagyják el a téglási pályát. Ennek megfelelően be is kezdtek,  és egy álomszerű támadás végén Dorogi lőtt kapura, amit a hazaiak kapusa még nagy bravúrral hárított, de a kipattanó Szabó Balázs elé került, aki 5 méterről az üres kapuba gurított (0-1). A sámsoniak támadásban maradtak, de Nagy János révén a hazaiak egyenlíteni tudtak, egy szöglet utáni kavarodás után  (1-1). A mieinket azonban nem törte meg a gól, tovább rohamoztuk az ellen kapuját és a 13. percben egy Bartha szögletet Halász fejelt vissza Dorogi elé, aki 5 méterről a hálóba fejelt (1-2). A 29. percben pedig kettőre nőtt az előnyünk, egy előrevágott labdát Szabó Balázs lőtt el dropból, aminek gyönyörű gól lett a jutalma (1-3).  A hazaik nem sok veszélyt jelentettek Bugjó kapujára, mi azonban tovább is veszélyesen játszottunk. A 38. percben Halász passzolt fel egy labdát Mertinnek, aki egy csel után a hosszú sarokba gurított (1-4).

A második félidőt jobban kezdte a hazai csapat, aminek eredményeképpen Fábián Nagy Tamás rögtön a középkezdésből szépíteni tudott (2-4). Kicsit mintha az öltözőben maradtak volna a fiúk, a téglásiak itt mezőnyben is jobban játszottak, mint az egész első félidőben. Hogy ne keljen sokat izgulni, a téglásra látogató vendégszurkolóknak, arról ismét Szabó Balázs gondoskodott. A 60. percben egy labdaátvétel után, egy cselt megcsinálva elküldte a védőket és a 16-os vonaláról, hatalmas gólt rúgott (2-5). A 76. percben Dorogi "Gyufa" tört be a 16-oson belülre és a hazai védők buktatták, Gulyás Sándor játékvezető pedig, jogosan a 11-es pontra intett. A büntetőt Czibere végezte el és a kapu jobb oldalába lőtt, a kapus csak beleérni tudott a lövésbe (2-6). Rá két percre, teljesen jogosan a hazaik visszakapták a büntetőt, amit Fábián Nagy értékesített (3-6). Ezután az eredmény már nem változott, így a csapatunk  Szabó Balázs vezérletével megérdemelten nyerte meg  a második mérkőzését is a bajnokságban és készül a szombati Derecske elleni, városnapi rangadóra.

 
Legutóbbi mérkőzés

 Megye I. o.  2. forduló

 

Téglás - Hajdúsámson

 
 
3 - 6

 

 

           ... a mérkőzésről ...

 
Következő mérkőzés

3. forduló

2013. augusztus 31. 16:30

      

 Hajdúsámson-Derecske

 
Heti program

Felnőtt

Kedd: 18:00

Csütörtök: 18:00

Szombat: 16:30

(Hajdúsámson-Derecske)

U-21

Hétfő: 17:30

Szerda: 17:30

Szombat: 14:30

(Hajdúsámson-Derecske)

U-18

Kedd: 16:00

Csütörtök: 16:00

U-15

Hétfő: 17:00

Szerda: 1700

Péntek: 17:00

U-13

Hétfő: 15:00

Szerda: 15:00

Péntek 15:00

U-11

?

?

U-9

?

?

U-7

?

?

U-17 (Lány)

Hétfő:16:00

Szerda: 16:00

Péntek: 16:00

U-15 (Lány)

Hétfő: 16:00

Szerda: 16:00

Péntek: 16:00

 

 
Linkek
 
Óra
 
Látogatottság
Indulás: 2010-10-02
 

    

 


FARKASMETAL-Lakatos munka-Haidekker kapu-haidekker kerítés-FARKASMETAL-Lakatos munka-Hullámrács-FARKASMETAL-Lakatosmunka    *****    Az élet egy komédia, ostoba, beteges komédia, ahol bolondok játsszák a szerepeket. - DAVID GEMMELL    *****    Emberek, vérfarkasok, alakváltók, boszorkányok, démonok, bukott angyalok - Titkok, szerelmek, hatalmi játszmák.    *****    ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - ROSE HARBOR - RPG FÓRUM :)    *****    "Az írás a maradék örömök egyike." - Írni szeretõ emberek közössége, akik együtt alkotnak egy fiktív világban. - ROSE    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.